БУДИ ГОСТ НА СРПСКОЈ СЛАВИ

У предивном здању Двора Кнегиње Љубице (Конак кнегиње Љубице), искусите аутентичан доживљај госта на српској Слави. Једини народ на свету који слави СЛАВУ је српски народ. Од 2014. на Унесковој листи нематеријалне културне баштине налази се традиционална српска светковина Крсна Слава. Музеј Града Београда у свом здању Конаку Кнегиње Љубице и Туристича Организација Београда позивају Вас да у амбијенту споменика културе будете гост на Слави. Уз домаћина који ће вас увести у обичаје традиционалне светковине, осетићете дух протеклих времена али и истински доживљај заједничког прослављања једног од многобројних српских светаца. Уз традиционално жито, чашу вина и домаћу крофну и кафу имaћете получасовни угођај правог српског госта.

ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА ПОСЕТИОЦЕ

Програм "Буди гост на српској слави" на српском језику одржава се у Конаку кнегиње Љубице. Програм траје 45 минута, а у Конак је неопходно доћи најмање 10 минута пре његовог почетка. Број места је ограничен на 45 по термину.

ЦЕНА КАРАТА

Цена по особи: 600 динара

Повлашћене групе:

деца од 7 до 14: 300 динара
деца до 7 година: бесплатан улаз

Улазнице се могу купити на благајни Конака кнегиње Љубице и онлајн на https://www.tickets.rs/program/srpska-slava-u-konaku-kneginje-ljubice-1195

Контакт и резервације: office@mgb.org.rs, 011 263 82 64

Новости из Музеја града Београда
у вашем сандучету.
ПОТВРДИ