Божићни базар Музеја града Београда

Од 6. до 20. јануара 2022. године Музеј града Београда организује Божићни базар у Сали под сводовима у Конаку кнегиње Љубице.

За све љубитеље културе и уметности, археологије и историје ово је права прилика за нова сазнања о богатој ризници и историји града Београда, али и за куповину јединствених поклона и знакова пажње за ваше најдраже, а из богате палете издавачке делатности Музеја града Београда.

Поред књига из области уметности, историје, архитектуре, археологије и етнологије, збирке гравира (представа Београда које су настајале од XВИ до последњих година XИX века), и бројних шарених сувенира као што су магнети и винчанске фигурине, шоље, агенде, цегери и друге ситнице које употпуњују свакодневницу, чекају вас љубазни кустоси са занимљивостима и информацијама о актуелностима Музеја града Београда.

Сви заинтересовани Божићни базар могу посетити уторком, средом, четвртком и суботом од 10 до 17 часова, петком од 10 до 18 часова, недељом од 10 до 14 часова, а понедељком је музеј затворен.

Уживајмо заједно у празничној чаролији!

Новости из Музеја града Београда
у вашем сандучету.
ПОТВРДИ