Тржница идеја - школски сајам културе

  • Место: Културни центар Београда
  • Време: 9. децембар 2011.

Пројекат Школски сајам културе „Тржница идеја“ има за циљ испитивање могућности дубље и редовније сарадње два сектора, школа и установа културе које својим садржајима у великој мери могу и треба да се интегришу у наставу и ваннаставне активности и заиста постану проширене учионице и активни учесници у процесу образовања деце и младих.

Овим пројектом желимо да скренемо пажњу на број и значај едукативних садржаја који у Београду постоје и позивамо све заинтересоване установе и појединце који се баве едукацијом деце и младих да у једној врсти сајамске атмосфере понуде своје едукативне програме и креативне радионице за децу и младе, размене контакте, идеје и договоре о сарадњи.

Циљна публика „Тржнице идеја“ су представници школа са већине градских општина, али и родитељи, деца и сва заинтересована публика.

Пилот верзија Тржнице идеја одржана је 9. децембра 2011. године у Културном центру Београда. Наставак пројекта очекује се током ове године. Сваки коментар и понуда сарадње је добро дошла.

Сви заинтересовани за пројекат могу нас контактирати на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или телефон 011 3283504

+  више о одржаној пилот верзији Тржнице идеја

Дечји клуб - архива радионица